Bliv medlem

Du kan støtte Pudendal Neuralgi Foreningen ved at blive medlem af foreningen. Du kan blive personlig medlem eller hvis I er et par, der ønsker at blive medlemmer, kan I få et familiemedlemskab. Du skal blot sende en e-mail til foreningen på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du skal anføre navn/navne, adresse og din e-mailadresse. Så vil vi kontakte dig. .

Vi har et nedsat velkomstkontingent på 100 kr. for personligt medlemskab og 150 kr. for et familiemedlemskab, som skal betales ved indmeldelsen.
Herefter udgør kontingentet 150 kr. for personligt medlemskab og 200 kr. for et familiemedlemskab. Det årlige kontingent opkræves hvert år i april måned.

Kontingentet til Pudendal Neuralgi foreningen anvendes til almindelig drift af fx vores hjemmeside, udgifter til afholdelse af møder og generalforsamling, samt eventuelle omkostninger i forbindelse indsamling af viden og information til gavn for foreningens medlemmer samt eventuelt medlemskab af relevante paraplyorganisationer.

Senest opdateret 24. maj 2023